Tekstil Bölümü 6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarına Katıldı

13.2.2017

08.02.2017–12.02.2017 tarihleri arasında Gaziantep Sanayi Odası, KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) ve Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle düzenlenen "6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı" (PENTEX) Gaziantep’ de açılmış olup, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) gerçekleşen fuarın açılışına Başbakan Yardımcısı Mehmet ŞİMŞEK, Gaziantep Valisi Ali YERLİKAYA, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil KONUKOĞLU, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan HIDIROĞLU, GTO Meclis Başkanı Settar KONUKOĞLU, SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir KONUKOĞLU, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Deniz KÖKEN, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali GÜR ve tekstilciler ile çok sayıda iş adamı katıldı. Fuara okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğretim elemanları Öğr.Gör.Dr. Berkant DULKADİR, Öğr.Gör. Sezin YILMAZ, Öğr.Gör. İlkay ÇELİK ve Öğr.Gör. Gülhan ATLAMIŞ katılmıştır.

Penye ve konfeksiyon ürünleri, kumaş, dikiş makineleri, konfeksiyon yan sanayi ve aksesuarları, etiketleme ve desen baskı sistemleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme, kalite kontrol ve metraj ölçüm makineleri, ütü ve presler, depolama ve askı sistemleri gibi geniş bir yelpazede ürün ve hizmetlerin vitrine çıktığı fuarda, 250 civarında marka temsil edilmektedir. PENTEX Fuarı’na Gaziantep’in yanı sıra Adana, Ankara, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin illerinden 120 firma katıldı.