Gıda İşleme Bölümünde Yapılan Analizleri

Gıda İşleme Bölümünde aşağıda verilen tayin ve ölçümler yapılmaktadır.

  1. NEM TAYİNİ
  2. YAĞ TAYİNİ
  3. KÜL TAYİNİ
  4. PH TAYİNİ
  5. PROTEİN TAYİNİ
  6. TAHILLARDA YABANCI MADDE MİKTARI TAYİNİ
  7. TAHILLARDA HEKTOLİTRE AĞIRLIĞI TAYİNİ
  8. ET VE ÜRÜNLERİNDE TBA SAYISI TAYİNİ
  9. UNDA YAŞ ÖZ KURU ÖZ TAYİNİ
  10. BUĞDAYDA SERTLİK MİKTARI TAYİNİ
  11. UNDA SEDİMANTASYON DEĞERİ TAYİNİ
  12. KALORİMETRİK RENK ÖLÇÜMÜ