Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü

Doç Dr. Gökhan ELMACI'nın Yürütücüsü Olduğu TÜBİTAK-1001 Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

Adıyaman Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Elmacı’nın yürütücülüğünü yaptığı “Su Kaynaklarında Organik Kirleticilerin Oksidatif Uzaklaştırılması ve Katalitik Bozunma Mekanizma Çalışmaları İçin Çok Boyutlu MnO2 Tabanlı Manyetik Kompozit Nanomateryallerin Geliştirilmesi” başlıklı proje, “TÜBİTAK 1001 – Deprem Bölgesi Üniversiteleri Özel Çağrısı-BİNBİRÇABA” kapsamında 24 ay süreyle 700.000 TL bütçe ile desteklenmeye değer görüldü.

adsız tasarım (2).jpg